MOTORGUIDE Xi3 55LB FW 54″ 12V GPS

1.399,00 

Saatavuus: 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2490 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

55LB FW 54″ 12V GPS – MotorGuide Xi3 keulamoottorit ovat Suomen suosituimmat keulasähkömoottorit ja nämä ovat kaikkien aikojen myydyimmät koneet. Xi3 keulakoneet ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaita koneita, mitä markkinoilla on saatavilla. MotorGuide Xi3:n taivasankkuri on erittäin tarkka, sekä kaukosäädin on helppokäyttöinen. Kahden GPS-antennin avulla Motor Guide PinPoint pitää myös veneesi oikeassa asennossa eikä anna sen pyöriä taivasankkuria käytettäessä muiden kilpailevien mallien tavoin. GPS-teknologiaa ohjataan langattoman ohjaimen avulla, joka sisältää seuraavat toiminnot: nopeuden lisääminen, nopeuden vähentäminen, kurssin lukitus, ankkurin/reitin tallennus muistiin, taivasankkuri, vakionopeudensäädin, potkuri päälle/pois päältä, kääntyminen vasemmalle, kääntyminen oikealle, käsinohjaus, toista reitti. Kahden GPS-antennin ansiosta voit myös tehdä ”step-by-step” -liikkumisen, eli kun painat esimerkiksi yhden kerran kaukosäätimestä oikealle keulasähkömoottori liikuttaa venettäsi 1,5m oikealle. Kun painat kymmenen kertaa oikealle, liikkuu veneesi 15m oikealle ja jää siihen kohtaa taivasankkuriin. Tämä on erittäin tehokas toiminto varsinkin jigikalalastajille, jotka sahaavat isompaa matalikkoa, kivikkoa tai syvänteen reunaa.

  • Markkinoiden tarkimpia taivasankkureita
  • Pieni käteen sopiva kaukosäädin jossa kaikki tärkeimmät toiminnot
  • Erittäin kätevä Step-by-Step toiminto liikkumiseen.

NMEA2000 verkkoon yhdistettävyys – kaikki MotorGuide keulasähkömoottorit on varustettu NMEA2000-liitäntämahdollisuus jolloin se saadaan keskustelemaan Lowrance kosketusnäytöllisten laitteiden kanssa. Laitteiden yhdistämiseen tarvitset NMEA2000-Startet Kit ja MotorGuide Pinpoint Gateway tiedonsiirtokaapelin. Tämän jälkeen voit ohjata keulamoottoria Lowrancen näytöltä ja luoda keulakoneelle ajoreittejä tai käskeä pysymään taivasankkurissa tai liikkumaan ankkuripaikasta toiseen.

  • Yhdistettävissä Lowrancen näyttöjen kanssa, ohjaa, reititä ja pysy paikallasi taivasankkurissa
  • Voit lisätä näytön muistiin reittejä ja reittipisteitä, voit nimetä kaikki tunnistettavaksi ja tallenteesi pysyvät tallessa

tekniset tiedot:

  • työntövoima: 55lb / 24,95kg
  • rikin pituus: 54” / 137cm
  • käyttöjännite 12V
  • makeavesikäyttöön