Vision Ace Ampupäät

69,00 

Tuotetunnus (SKU): 1017 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vision Ace Carrot Float -ampumapää on korkealla kelluva, helppoheittoinen ampumapää joka Visionin uuden Carrot-kartioinnin avulla heittää helposti myös kookkaatkin perhot. Se on väriltään kirkkaan oranssi, joten sinun on helppo havaita missä siimasi virran mukana menee.

Vision Ace SloMo to Intermediate -ampumapää on hitaasti uppoava, helppoheittoinen ampumapää joka Visionin uuden Carrot-kartioinnin avulla heittää helposti myös kookkaatkin perhot. Se on väriltään vaalean keltainen ja maltillisen värinsä ansiosta kirkkaissakin vesissä hyvin kalastava. Ace SloMo to Intermediate -siimalla uitat perhoasi selvästi pinnan alapuolella, pelästyttämättä kaloja turhaan kuten räsikyvän räikeillä siimoilla. Tämä siima on paikallaan kun haluat perhosi uivan hieman pintavirtaa hitaammin. Vision Ace SloMo to Intermediate -ampumapäät ovat valmistettu Visionin uudella Sliding Density™ -tyylillä. Sliding Density™ tarkoittaa sitä, että osittain uppoavaa siimaa ei ole valmistettu pelästään kahdesta tai kolmesta eri uppoavuudesta vaan uudet Vision Ace -ampumapäät vaihtavat uppoamisnopeutensa tasaisesti liukuen esimerkiksi Intermediate-kärjestä Sink3-tyveen. Näin ollen siimojen lento on saatu huomattavasti paremmaksi, eikä näissä ampumapäissä esiinny lainkaan vanhempien mallien tavoin ”saranakohtia”.

Vision Ace Sink3 to Sink5 -ampumapää on todella nopeasti uppoava ja uppoavuuteensa nähden helppoheittoinen ampumapää joka Visionin uuden Carrot-kartioinnin avulla heittää helposti myös kookkaatkin perhot. Se on väriltään tumman harmaa ja maltillisen värinsä ansiosta kirkkaissakin vesissä hyvin kalastava. Ace Sink3 to Sink5 -siima toimii hyvin alkukauden tulvissa, todella nopeavirtaisissa pooleissa sekä kalapaikoissa joissa vaikka veden sameuden vuoksi on päästävä aivan pohjaan kalojen naaman eteen. Loistovalinta vaikka Byske- tai Kymijoen korkeanvedenkalastukseen.

Vision Ace Intermediate to Sink3 -ampumapää on nopeasti uppoava, helppoheittoinen ampumapää joka Visionin uuden Carrot-kartioinnin avulla heittää helposti myös kookkaatkin perhot. Se on väriltään luonnon ruskea ja maltillisen värinsä ansiosta kirkkaissakin vesissä hyvin kalastava. Ace Intermediate to Sink3 -siima toimii hyvänä yleisiimana kun vesi on normaalia korkeammalla tai kun kalastat nopeavirtaisia pooleja.

Vision Ace Float to Clear Intermediate -ampumapää on aavistuksen uppoava, helppoheittoinen ampumapää joka Visionin uuden Carrot-kartioinnin avulla heittää helposti myös kookkaatkin perhot. Se on väriltään vaalean sininen ja läpinäkyvällä kärjellä varustettuna se on kirkkaissakin vesissä hyvin kalastava. Ace Float to Clear Intermediate -siimalla siis uitat perhoasi juuri pinnan alapuolella, pelästyttämättä arimpiakaan kaloja.

Ampumapäät ovat varustettu todella ohuilla mutta myös kestävillä tehdastekoisilla lenkeillä siiman molemmissa päissä. Siima on siis täysin kalastusvalmis ja juoksusiiman sekä perukesiiman kiinnittäminen käy helposti. Lenkeissä on lisäksi vielä printatut tekstit joiden avulla siimat ovat helppoja tunnistaa (myös siimapaino merkitty). Uudet Vision Ace -ampumapäiden ytimet ovat venymättömät, joten tunnet helposti pienimmätkin tärpit tai pohjakosketukset!

Luokka

Floating Carrot 34g, Floating Carrot 38g, Floating Carrot 42g, Floating Carrot 46g, Clear Float 34g, Clear Float 38g, Intermediate to Sink 3 38g, Intermediate to Sink 3 3 46g, Sink3 to Sink5 38g, Sink3 to Sink5 42g, Sink3 to Sink5 46g, Sink5 to Sink7 34g, Sink5 to Sink7 38g