Vision Scout 2.0

548,00 

Tuotetunnus (SKU): 1230 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Vision Scout 2.0 kahluuhousut ovat parannetulla istuvuudella varustetut huippuluokan kahluuhousut, jotka on valmistettu erittäin hengittävällä 37.5® teknologiaa hyödyntävällä kankaalla. Housujen mitoitus vastaa nyt muita Visionin kahluuhousuja, joten 2.0 versio on edeltäviä Scoutteja hieman kapeampi. Kestävät, mukavat ja hyvännäköiset kahluuhousut useilla harkituilla yksityiskohdilla maustettuna. Scouteista löydät täysin vesitiiviin ulkopuolen tilavan rintataskun (vetoketju tulee olla kunnolla suljettu vesitiiviyden saavuttamiseksi),  paljon kiinnityspisteitä tarvikkeille, kiinteät sorasuojat sekä tietysti säädettävät henkselit ja vyön. Housujen NoSeam- leikkaus tekee jalkaosista kaarevat, joka parantaa istuvuutta sekä liikkuvuutta sekä karsittu saumojen määrä myös parantaa kulutuksen kestoa. Housujen neopreenisukat ovat tavallista tiiviimmästäs neopreenistä valmistetut, joten ne tuntuvat mukavammilta sekä kestävät paremmin. Sisäpuolen käännettävä flip pocket on varustettu kolmella erillisillä taskulla ja halutessasi voit korvata sen erikseen myytävällä  Visionin vesitiiviillä  Waterproof Pouchilla.

 • Huippuluokan hengittävä ja vedenpitävä kangas 37.5® Teknologialla
 • Iso etutasku (kolme osastoa) varustettuna täysin vedenpitävällä YKK Aquaseal® vetoketjulla
 • Saumojen optimointi ja niiden vedenpitävyyden varmistaminen uudella joustavalla teipillämme (E-Tape)
 • Perinteiden kännettävä tasku (flip) sisäpuolella varustettuna kahdella vetoketjullisella ja yhdellä velcro-taskulla
 • Tukevampi  kangas alaosalla parantaa kulutuskestoa ja kevyempi kangas yläosalla parantaa käyttömukavuutta sekä hengittävyyttä
 • Kaareva NoSeam leikkaus istuvuuden varmistamiseksi
 • Värikoodattu joustava kahluuvyö ja säädettävät, värikoodatut olkaimet
 • D-lenkit ja kiinteät kuivauslenkit
 • Kiinteät sorasuojat nauhalenkeillä
 • Neoprene jalkaosat erillisillä vasemman ja oikean jalan leikkauksilla
 • Äärimmäinen käyttömukavuus

 

37.5® TEKNOLOGIA: Scout-kahluuhousut ovat tällä hetkellä ainoat kahluuhousut joissa käytetään vallankumouksellista 37.5® Teknologiaa. 37.5® Teknologia toimii yhteistyössä vartalosi kanssa säädellen sen lämpöä ja vallitsevaa kosteutta. Kankaaseen tai kalvoihin integroidut vettä puoleensa vetävät mikroskooppisen pienet kappaleet vetävät puoleensa vesimolekyylejä jopa niiden olleessa höyrystyneenä. Kyseiset kappaleet imevät itseensä vartalon säteilemää lämpöenergiaa. Ne lisäävät kankaan pinta-alaa uskomattoman paljon ja se taas mahdollistaa veden nopean haihtumisen. Reagoimalla aktiivisesti vartalon lämpötilaan, nämä pikkuriikkiset kappaleet käyttävät kehon energiaa kuivumisen nopeuttamiseen – jopa viisinkertaiseksi tavalliseen kankaaseen verrattuna. Lyhyesti sanottuna – Scout kahluuhousuissa tunnet olosi mukavammaksi kuin koskaan missään kahluuhousuissa. 

Koko

S, M, L, XL, XXL