Ale!
,

Lowrance HDS Live 12″ 3-in-1 active imaging anturilla

2.350,00 

Tuotetunnus (SKU): 2547 Osastot: ,

Lowrancen uusin tulokas HDS- sarjan laitteisiin. Active Imaging 3-in-1 luotausvalmius, realiaikainen LiveSight luotain sekä älykkäät uudet ominaisuudet tekevät uudesta HDS-Live sarjan laitteista todelliset kalastajan tehopakkaukset.

Kalastuskisojen ammattilaisten joukossa on enemmän HDS-kaikuluotainten käyttäjiä kuin kaikkien muiden merkkien käyttäjiä yhteensä. Eikä se ole sattumaa. HDS LIVE jatkaa edeltäjiensä viitoittamalla tiellä ja tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Active Imaging™, StructureScan® 3D Active Imaging -tekniikalla, reaaliaikaisen eteen- tai alaspäin suuntautuvan LiveSight™-kaikuluotauksen tuki, Genesis Live -kartoitus ja paljon muuta. HDS LIVE rakentuu tehokkaiden kaikuluotausominaisuuksiensa ympärille. Lowrance® CHIRP tekee HDS LIVE:stä tehokkaan ja heti käyttövalmiin luotaimen. Sen erottaa muista sisäänrakennettu Active Imaging -tuki sekä Active Imaging -tekniikalla varustetun StructureScan 3D -toiminnon ja reaaliaikaisen LiveSight-luotauksen tuki.

HDS LIVE tarjoaa käyttäjilleen HDS-sarjan kaikkien aikojen parhaat navigointitoiminnot, joihin kuuluu mm. C-MAP® Easy Routing- ja Navionics® Autorouting -ominaisuudet sekä uusi C-MAP Genesis Live -kartoitus, jolla kalastajat voivat luoda karttoja pohjan muodoista jopa puolen jalan tarkkuudella reaaliajassa HDS LIVE -näytössä.

Korkean resoluution SolarMAX™ HD -näytön ansiosta HDS LIVE tarjoaa myös alan parhaimmat kuvat, jotka näkyvät selkeästi kaikista kulmista, suorassa auringonvalossa ja jopa polarisoitujen aurinkolasien läpi. HDS LIVE on tehokas kaikuluotain, jonka tehokkaat suorittimet takaa tasaisen ja takkuamattoman toiminnan, erinomaisen vasteen kosketusnäyttöön sekä nopeat karttapiirrokset ja kaikuluotainpäivitykset. Se on tehty toimimaan niin nykytekniikan kuin tulevien päivitystenkin kanssa. Lisäksi siihen on saatavilla lukuisia valinnaisia HDS LIVE -integraatioita, kuten matalan veden Power Pole® -ankkurit, autopilotit ja Broadband 4G™ -tutkat sekä SonicHub®2-äänijärjestelmät sekä Motorguide Xi3 ja Xi5 keulasähkömoottoreiden ohjauksen.

Monikosketusnäytöllinen HDS Live on todella helppokäyttöinen ja monipuolinen kaikuluotain/karttaplotteri kalastukseen sekä kaikenlaiseen veneilyyn ja navigointiin. HDS Live tarjoaa käyttöösi tiedot, joita hyödyntämällä veneilysi vesillä on turvallista ja nautinnollista. Voit tarkkailla helposti samalta näytöltä karttaa, syvyyslukemia, sijaintitietoja, tutkatietoja, akkujännitettä ja veneen muita kriittisiä tietoja, joten saat nopean katsauksen vallitsevasta tilanteesta.

LiveCast™-älypuhelinintegraation ansiosta sinun ei tarvitse enää valita tärkeän matsin ja kalastamisen välillä. HDS LIVE -näytön HDMI-liitännän avulla voit katsoa HDS LIVE -näytöltäsi kalastustietojen lisäksi videokuvaa tai Google Maps – karttoja (vain 12” & 16” näytöt). Jaetussa LiveCast-kaikuluotainnäytössä voit katsella samaan aikaan sekä kuvaa älypuhelimestasi että kalojen liikkeitä.

Tekniset tiedot

Näyttö: 12″ IPS kosketusnäyttö
Resoluutio: 1280 x 720
Kirkkaus: >1200 nits
Käyttöjännite: 12 V DC (10 – 17 V DC)
Virrankulutus: 49,68 W (3,6 A @ 13,8 V
Suositeltu sulakkeen koko: 5 A
2 x Micro SD korttipaikka
NMEA 0183 in/out (1200, 2400, 4800, 9600, 19200, 38400, 57600, 115200)
NMEA 2000 x 1
2x Ethernet portti
HDMI Video-in
Videotulo valinnaisen sovitinkaapelin kautta (lisävaruste)
WiFi ja Bluetooth
Sisäänrakennettu 10 Hz GPS päivittää sijaintia 10 kertaa sekunnissa
Vesitiivis IPX6/IPX7
Tutkavalmius
Käyttölämpötila -15° C – + 55° C
Mitat L 347,5 x K 228,5 x S 82,9 mm

Pakkaus sisältää:

– HDS Live yhdistelmälaite
– Näytönsuoja
– Asennusteline
– Virtajohto ja sulake
– Käyttöohjeet
– 3-in-1 active imaging anturi ja anturin tarvikkeet