, ,

Lowrance Hook 2-4x all season

299,00 

Saatavuus: 2 varastossa

Lowrance HOOK² 4x All Season on helppokäyttöinen kaikuluotain, jossa on yksinkertaiset valikot, automaattisesti säätyvä kaikuluotain, ja sen keskeisten asetusten käyttö on helppoa. HOOK2 4x All Season hyödyntää Lowrance®-tekniikkaa, ja siinä on laajakulmainen laajakaistaluotain. Kytke se käyttöön ja ryhdy kalastamaan.

Erittäin kattava paketti, joka sisältää mm. Akun, laturin, kantolaukun, sekä kaksi eri kaikuanturia: Veneanturin sekä pilkkianturin.

Automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen ansiosta voit keskittyä kalastukseen, sillä se säätää luotaimen asetuksia aktiivisesti kalastusolosuhteiden muuttuessa. Sinä voit vain nauttia kalastuksesta ja antaa HOOK²:n huolehtia muusta. SolarMAX?-näyttö tarjoaa kirkkaan ja helposti tulkittavan kuvan kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonpaisteessa.

Laajakulmaisen HOOK² Bullet -laajakaistaluotaimen avulla kalastajat voivat hyödyntää laajempaa luotausaluetta, sillä luotaimen kantama on jopa kaksi kertaa laajempi useimpiin muihin kaikuluotaimiin verrattuna.

– Kirkas 4 tuuman SolarMAX-näyttö
– Automaattiset kaikuluotaimen asetukset
– Kalanetsintä on helppoa, sillä kaikukeila on kaksi kertaa laajempi perinteisiin kaikuluotaimiin verrattuna
– Helppokäyttöiset valikot
– Optimoitu näppäimistö ja tärkeimpien toimintojen käyttö yhdellä kosketuksella
– Lowrance®-tekniikkaa hyödyntävä laajakulmainen laajakaistaluotain

Pakkaus sisältää:
– HOOK2 laite
– Peräpeilianturi imukupilla
– Pilkkianturi
– 7 Ah akun
– Kantolaukun
– Asennusteline
– 2 vieherasiaa

Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi, Englanti (UK & US), Afrikaans, Tanska, Saksa, Espanja, Ranska, Kreikka, Islanti, Italia, Hollanti, Norja, Portugali (Brasilia & Portugali)