Ale!
,

Ahti verkonuittolaite Jääraketti

64,50 

Saatavuus: 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2358 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Muovirunkoinen led-valolla varustettu narun uittolaite verkkokalastajalle. Toimii paristoilla (8 x D-paristo; ei sisälly). Laitteessa on neliasentoinen nykäisyillä toimiva kytkin. Vetonaru kiinnitetään kytkinnaruun ja laitteeseen ja laite laitetaan kulkemaan jään alle haluttuun suuntaan. Kulkee reipasta kävelyvauhtia ja 60 metriä narua on jään alla minuutissa.
Mitat: 55x13x11cm
Ei sisällä vetonarua eikä paristoja. Suomenkielinen käyttöohje.

TÄRKEÄÄ:
– Vetopyörien kiinnityksessä huomioi, että akselissa on syvennys kiinnitysruuvia varten. Ruuvi pitää kiristää siten että se lukittuu akselissa olevaan syvennykseen, muuten pyörä löystyy ja irtoaa
– Paristot asennetaan +puoli irrotettavaa takakantta kohden, kaikki paristot samansuuntaisesti. Jos paristot on asennettu väärin päin, laite ei toimi oikein ja lisäksi on vaara että paristoihin syntyy oikosulku ja laite rikkoutuu
– Käynnistys tapahtuu kuminauhasta reilusti vetämällä (käynnistyskumi venyy 3-5cm), jolloin kuuluu selvä napsaus.

Vinkit:
– tyhjennä mahdollisesti Jääraketin sisälle kertynyt vesi pois ja suihkauta kosteudenpoistoainetta
– voitele akselin tuloreiät vesitiiviiksi vedenkestävällä rasvalla/ vaseliinilla
– uita kerralla kaksi narua. Toinen naru nostetaan ylös kairan reiästä, kun Jääraketti on edennyt halutun matkan ja toisella narulla vedetään uittolaite takaisin lähtöavantoon.
– vetonaru kannattaa kiinnittää siten, että se on kiinni laitteessa (varmistusnaru) ja kiinnityslenkissä samaan aikaan (ks käyttöohje). Tällä varmistetaan, ettei kytkinnarun mahdollisesti katketessa laite irtoa.

 

Kivikankaan video jääraketin käytöstä: video