Cross Adventure Nastakengät

79,90 

Tuotetunnus (SKU): 723 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Cross Adventure nastakengät sopivat kaikenlaiseen ulkoiluun liukkailla ja kylmillä keleillä. Niillä suoriudut hyvin talvisesta kävelylenkistä lähimetsässä, mutta ne ovat myös hyvät nastakengät juoksuun. Nastakengät ovat myös koiranomistajan ehdoton valinta talvilenkkeilyyn.

Pito alkaa pohjasta ja siihen onkin Cross Adventure nastakengän erikoisnastoitetussa pohjassa kiinnitetty erityistä huomiota. Kengän pohjaan on kiinnitetty 15 erikoiskovaa volframinastaa sekä 19 kuminastaa. Volframinastat pureutuvat tehokkaasti jäähän antaen pitoa ja turvaa jäällä ja lumella liikkumiseen, mutta myös kestävät kulutusta tavallista nastaa paremmin lisäten kengän käyttöikää. Pohjakuvioinnin pitoa lisäävät lamellit parantavat nastojen tehoa entisestään.

Erinomaisen pidon lisäksi Cross Adventure nastakenkä on myös mukava ja lämmin jalassa. Käyttömukavuutta lisäävät Phylon-välipohja, joka vaimentaa hyvin iskuja ja tekee liikkumisesta kevyttä ja joustavaa sekä Eva-sisäpohjallinen, joka tuo lisämukavuutta ja pehmeyttä myös kovalla alustalla liikkuessa. Jalka pysyy lämpimänä aidon lammasturkisvuoren ansiosta. Lammasturkis tekee kengistä miellyttävän pehmeät jalassa, vähentäen hiertymien muodostumista ja jalkojen kipeytymistä.

Kengän valmistusmateriaaleissa on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen, vedenpitävyyteen sekä kestävyyteen. Kenkien päällinen on kestävää ja hengittävää Softshell-materiaalia. Lisäksi kengän kärki, kanta sekä molemmat sivut on vahvistettu vettä ja naarmuja kestävillä PU-vahvikkeilla. Kengänpohja on aitoa kumia, joka sopii erinomaisesti talvikäyttöön.

  • Vedenpitävä & hengittävä
  • Suomalaiseen jalkaan sopiva mitoitus
  • 15 erikoiskovaa volframinastaa sekä 19 kuminastaa
  • Kumipohja pitoa parantavalla kuvioinnilla
  • Iskuja vaimentava Phylon-välipohja
  • Aito, lämmin lammasvuori
  • 2-väriset lisänauhat
  • Korotettu varsi
  • Kevyt

Cross Adventure talvijalkineet on suunniteltu Suomen vaihteleviin olosuhteisiin ja suomalaiseen jalkaan sopiviksi. Niissä huippuominaisuudet yhdistyvät käyttömukavuuteen harkittujen materiaalien ja muotoilun ansiosta.

Koko

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Saatat myös pitää...