Hanwag Banks Winter GTX

259,00 

Tuotetunnus (SKU): 709 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vedenpitävät retkeilykengät talvikeleille

Mukavat talviretkeilykengät, joiden ominaisuudet, korkealaatuiset materiaalit ja pitävä Vibram® IceTrek -pohja on suunniteltu talvikäyttöä varten.

Talvikeleillä retkeilykengiltä vaaditaan lämpöisyyttä, suojaa vaihtelevalta säältä ja hyvää pitoa liukkailla pinnoilla. Näitä kaikkia tarjoavat nämä talviretkeilyyn suunnitellut kengät. Ne on kehitelty suositusta ja tutusta Banks-mallista sopimaan talven tuiskuihin. Korkeampi varsi tuo lisälämpöä nilkoille sekä suojaa paremmin lumisessa maastossa etenevää retkeilijää. Vedenpitävä kalvo varmistaa, että vesi ja loska eivät pääse kastelemaan jalkojasi.

Erinomaista pitoa askellukseen tarjoaa Vibram Iceterek -pohja. Ulkopohjan materiaalina on käytetty pehmeää talvikäyttöön soveltuvaa kumia, joka säilyttää kimmoisuutensa ja pitonsa miinuskeleillä. Lukkiutuvat nauhalenkit mahdollistavat varren ja jalkaosan nauhoittamisen eri kireyksille. Kenkien pohjallisissa on alumiininen kerros, joka heijastaa poispäin kylmyyttä, joka säteilee maasta jalkoja kohti. Lisäksi pohjallisen mikrorei’itykset varastoivat jaloista säteilevää lämpöä. Näin ollen kengät ovat oivalliset talviretkille ja myös syksyn kylmille keleille.

  • Korotettu varsi tuo lisäsuojaa talviolosuhteissa
  • Tilava etuosa antaa varpaille liikkumatilaa
  • Laadukasta Leather Working Group sertifioitua nahkaa
  • Vedenpitävä Gore-Tex-kalvo
  • Lämmin Gore-Tex Partelana -vuori: 80 % polyesteriä, 20 % villaa
  • Lukkiutuvat sivunauhalenkit
  • Talvikeleille hyvää pitoa tarjoava Vibram Icetrek -pohja
  • Hanwag Performance Winter -pohjallinen heijastaa kylmyyttä pois ja sitoo jalan muodostamaa lämpöä

Vastuullisesti tuotettua nahkaa

Hanwagin käyttämä nahka on aina elintarviketeollisuuden sivutuote. Tuotantoprosessin hiilijalanjäljen minimoimiseksi kenkien koko valmistustusketju aina raaka-aineiden tuottajista kenkien valmistukseen ja myyntiin asti sijaitsee Euroopan rajojen sisäpuolella. Ainoa poikkeus tähän on jakin nahka, joka on tiibetiläistä alkuperää. Hanwag on tarkoin valinnut yhteistyökumppaninsa, joilta he ostavat kengissään käytettävän nahan. Pitkän ajan saatossa karttuneella ammattitaidolla ja lujalla asiantuntijuudella valjastetuilta yhteistyöorganisaatioilta ostettu nahka toimitetaan Leather Working Groupin sertifioimiin parkitsemoihin, joista osa on täysin CO2-neutraaleja, Terracare® Zero -sertifioituja toimijoita. Terracare® Zero -sertifioidun tehtaan parkitsemisprosessi kuluttaa vesivarantoja tavanomaisia nahan parkitsemoita huomattavasti vähemmän. Hanwagin kenkiä valmistetaan tarkoin laatuvaatimuksin Saksassa, Unkarissa ja Romaniassa.

Koko 43
Paino1 400 g/Kenkäpari
Vuori
Synteettinen, Lampaan villa
Lesti
Hanwag normaalilesti
Päällysmateriaali
Nupukkinahka, Synteettinen kuitu
Kalvo
Gore-Tex
Ulkopohja
Hanwag Endurance Winter Sole with Vibram® IceTrek Compoun -kumiseos
Koko

43, 44, 44,5, 45, 41,5, 42