Tintti-Uistin Pikkujärväri

13,90 

Tuotetunnus (SKU): 28 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Tintti-uistin – on taidokkaan käsityön ja pitkän kehitystyön huipputulos.
Tintti-uistimien kehitys sai alkunsa jo 70-luvulla. Yhdeksänkymmentä luvun lopulla alkuperäistä mallistoa monipuolistettiin. Vanhojen menestysmallien lisäksi Tintti-mallistoon on saatu monia ottavia uutuuksia, kuten Super Tyyne ja Järväri

Laadukkaista materiaaleista huolellisesti viimeisteltyinä.
Tintti-uistimet valmistetaan täysmetallisista aihioista jalometallisävyinä sekä rosteripinnalla. Vieheet tehdään yksittäisenä käsityönä, joten uistinten tasalaatuisuutta voidaan valvoa koko tuotantojakson ajan. Tintti-uistimet ovat koeuitettuja ja huolellisesti viimeisteltyjä. Erilaisilla teippisävyillä ja hologrammitehosteilla voidaan vieheen ominaisuuksia hienosäätää erilaisiin sää- ja valaistusolosuhteisiin sopivammaksi. Teippauksella vieheestä saadaan myös eri kalalajien makuun sopivampi.

Tintti-uistimet maistuvat varsinkin jalokaloille.
Saalistilastot viime kausilta kertovat mairittelevaa kieltään; jalokalaa nousee kaikilla malleilla – kannattaakin tutustua Tintti-uistimilla saatuihin saaliisiin, joukkoon näet sopii melkoisia vonkaleita. Myös suurhauet tykkäävät Tintti-pelleistä. Kokemusten perusteella Tintti-pellit ovat haukipetojen ja kuhien suurta herkkua.

Tintti Pikku-Järväri – pituus 73 mm
Voimakkaasti taivutettu peräpää antaa vahvan ja sopivan ”holtittoman” uintiliikkeen. Saatavana sileällä, tiskipöytä- ja jääkukkapinnalla, saatavana myös useina hologrammi- ja teippisävyinä.
Suositeltava vetonopeus: 3,1 – 3,5 km/h (GPS-nopeutta)
Erä-lehti valitsi Tintti Pikku-Järvärin Erä Viehe 2003 -voittajaksi!

Väri

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10