Vision Stillmaniac perhosiima

83,00 

Tuotetunnus (SKU): 527 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Vision Stillmaniac perhosiimat on kehitetty toimimaan erityisesti yhteen Vision Stillmaniac vapojen kanssa, jotka yhdessä luovat todella tehokkaan setin seisovan veden perhokalastukseen. Stillmaniac WF- siimoissa on 13 metrinen heittopää, jonka kartiointi mahdollistaa erittäin pitkät heitot joita usein tarvitaan järvilkalastuksessa. Siiman kokonaispituus on 33metriä, joka varmistaa ettei taivaviltakaan heittäjiltä pääse siima loppumaan.

Ensimmäsenä markkinoilla olevista siimoista heittopään kärkeen on laitettu kiinteä tippet ring, johon on todella helppo kiinnittää/vaihtaa peruke.Suunnittelussa ovat olleet mukana Visionin tiimin kilpakalastajat, joten siimoissa on otettu huomioon monta kilpailijalle tärkeää näkökulmaa. Kaikki SloMo, Fast Inter, Sink3, ja Sink5 siimat ovat samanvärisiä. Tämä on erityisesti kilpakalastajalle hyödyllinen ominaisuus, jotta salaisen aseen saa pidettyä piilossa kilpakumppaneiden uteliailta silmiltä.

Väri ja ID-merkinnät siiman kärjessä kertovat sinulle siiman uppoavuuden ja luokan. Perhosiiman vähän venyvä ydin auttaa sinua tuntemaan tärpit ja siirtää heittoenergian paremminkuin perinteiset ytimet. Siiman toisessä päässä on tehdasvalmisteinen lenkki, johon on helppo liittää pohjasiima.

  • Heittopää 13m
  • Kokonaispituus 33m
  • Tippet ring kärjessä
  • Valmislenkki toisessa päässä
Siimaluokka

Clear Intermediate #6, Clear Intermediate #7, SloMo #6, SloMo #7, Fast 7

Saatat myös pitää...