Vision Tipsi Aurinkolasit

55,00 

Tuotetunnus (SKU): 1474 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Polarflite:n lasit ovat kattava mallisto Actif tri-acetate selluloosa linsseillä varustettuja laseja. Niissä on 100% UVA, UVB ja UVC suoja.Se ovat suunniteltuja pysäyttämään skä näkyvän valon, että vedenpinnalta heijastuvan, osittain polarisoituneen häikäisyn. Ne ovat viimeistelty hardcoat- pinnalla, joka kestää naarmuuntumista vastaan erittäin hyvin. Linssit eivät huurru niiden alhaisen, 0,4% huurtumisarvon johdosta. Lasit ovatkin täydellinen valinta jokapaikan käyttölaseiksi. Niiden perinteisillä polarisoiduilla linsseillä saavutetaan kalastuksessa tarvittava optinen tarkkuus. 2by4- malli on suunniteltu käytettäväksi lasien kanssa. Pakkaus sisältää säilytyspussin. Valmistettu Ranskassa.

  • Amber: Nämä linssit toimivat lisäten läpäisevän valon määrää. Hyvä linssi aamu- ja iltakalastukseen, sekä pilviselle säälle.
  • Ruskea: Erinomainen jokapaikan linssi. Se tarjoaa parhaan yhdistelmän kontrastia ja todellisen valon läpäisevyyttä. Optimi olosuhde tälle linssille on puolipilvisestä kirkkaisiin päiviin.
Linssin väri

Ruskea, Amber