Vision Hammer ampumapää

75,00 

Tuotetunnus (SKU): 542 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Vision Hammer Skagit Heads -ampumapäät tuovat monipuolisuutta kalastukseen. Vision oli eturintamassa tuomassa Pohjois-Amerikassa suosittuja skagit-siimoja tunnetuksi myös eurooppalaisille kalastajille ACE Skagit -siimasarjallaan. Nyt Vision tuo skagit-kalastuksen uudelle aikakaudelle Hammer Skagit Heads -ampumapäillä. Skagit-tyylin kalastus on yksi tehokkaimmista, monipuolisimmista ja tarkimmista tavoista tarjoilla perho kalalle syvään veteen.

Nämä ampumapäät heittävät vaivatta raskaita uppotippejä ja suuria painotettuja perhoja. Pakkaus sisältää pelkän heittopään ja sopivia tippejä ovat monien muiden ohella esimerkiksi Vision Hybrid Tapered Tips tai Vision Ace T-Tips. Kaikissa Hammer Skagit Head -ampumapäissä on tehtaalla valmiksi rakennetut silmukat siiman molemmissa päissä ja siiman paino on printattuna siiman kärkeen.

Kaksi eri mallia:

  • Hammer Floating: Monipuolisin valinta skagit-kalastukseen. Kokonaan kelluva runko mahdollistaa erinomaisen kontrollin uiton aikana ja uittosyvyyttä on helppo hallita valitsemalla sopivalla uppoamisnopeudella varustetun tipin.
  • Hammer Slide Floating to Sink 3: Tämän liukuvalla uppoamisnopeudella valmistetun ampumapään valmistamisessa on hyödynnetty Visionin Sliding Density™ -konseptia. Takaosa siimasta on kelluva ja uppoamisnopeus kasvaa liukuvasti kärkeä kohti, kärjen uppoamisnopeuden ollessa sink 3. Tällä mallilla pääsee syvemmälle kuin kokonaan kelluvalla skagit-ampumapäällä. Kelluva takapää takaa kuitenkin hyvän kontrollin ja helpon heitettävyyden.
Siimaluokka

Kelluva 34g 7,2m, Kelluva 38g 7,4m, Kelluva 42g 7,6m

Saatat myös pitää...