,

Vision Aqua Perhorasiat

13,90 29,90 

Tuotetunnus (SKU): 1518 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Vision Aqua Perhorasiat – Kaksi vedenpitävää sinivalkoista perhorasiaa kaikille jotka haluavat pitää perhonsa tallessa ja kuivana kaatosateessa ja syväkahlatessa. Keskikokoisessa rasiassa on molemmin puolin identtiset foamit, jotka soveltuvat erityisen hyvin pienille ja keskikoisille perhoille. Isommassa rasiassa on samoin kaksi osastoa, mutta ne on varustettu erillisillä foameilla. Pienillä erillisillä koloilla varustettu puoli on sopiva pienille ja keskikokoisille perhoille ja toinen suorilla urilla varustettu taas on omiaan isompiin koukkuihin sidottujen perhojen säilyttämiseen. Toisen puolen läpinäkyvä muovikansi on koristeltu väreihin soveltuvalla Visionin Kalacamo-kuviolla.

Vedenkestävät Vision Aqua -perhorasiat ovat saaneet kolme uutta jäsentä: Aqua Salt, Aqua Big Mama ja Aqua Big Daddy. Nämä rasiat soveltuvat suurien perhojen säilyttämiseen ja vastaavat hauenkalastajien ja saltwater-perhokalastajien tarpeisiin.

  • Vision Aqua Salt: Vedenkestävä rasia koukkuperhoille. Foamit molemmilla puolilla.
  • Vision Aqua Big Mama: Suuri vedenkestävä rasia suurille koukkuperhoille (mukaan lukien popperit). Foamit molemilla puolilla.
  • Vision Aqua Big Daddy: Suuri vedenkestävä ja läpinäkyvä lokerollinen rasia suurille putkiperhoille. Ei foamia.
Koko Mitat
Medium 150 x 100 x 45 mm
Large 190 x 110 x 45 mm
Malli Mitat
Salt 230 x 175 x 53 mm
Big Mama 350 x 230 x 59 mm
Big Daddy 350 x 230 x 86 mm
Malli

Medium, Large, Salt, Big Mama, Big Daddy