Vision Hero Kela

119,00 139,00 

Tuotetunnus (SKU): 440 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vision Hero perhokelat ovat maltillisen hintainen, mutta erittäin tyylikäs kelaperhe. Näissä osittain koneistetuissa keloissa on silkinpehmeä ja tehokas levyjarru, joka koostuu yhteensä viidestä hiilikuitu- ja teräslevystä. Pienemmissä malleissa on helppo pyöritettävä puolan irroitus, kun isoimmassa lohikelassa on näppärä ja toimiva ulos työnnettävä pop-out puolan kiinnitys, joka on vesitiivis. Be a hero and fish with a Hero.

  • Laajakehäinen design
  • CNC viimeistelty puristevalu tekniikaalla valmistettu puola ja runko
  • Jarru koostuu hiilikuitu- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista levyistä
  • Helppo kätisyyden vaihto
  • Hero perhokeloilla on valmistajan myöntämä 1 vuoden takuu
  • NYMPH & DRY  #3-5 – Tämä sankari on parhaimmilla vapaluokissa #3-5 perinteisillä wf-siimoilla tai erityisesti nymfikalastukseen valmistetuilla siimoilla sekä perukkeilla. Kela on erittäin laajakehäinen ja kapeampi puola helpottaa siiman tasaista puolautumista. HUOM! Tässä kelassa on suljettu ulkokehä, joka estää ohuita etenkin moderneissa nymfitekniikoissa käytettyjä perukkeita pujahtamasta väärin väleihin. ¨
  • #4-6 ja #7-9 Standardovat malliston yleiskeloja, jotka sopivat hienosti useimpiin kalastustilanteisiin. 4-6 kela hoitaa normaalit jokikalastus- sekä kevyemmän seisovanveden kalastustilanteet leikiten ja siihen mahtuu jopa kelluva WF6 heittosiimat. 7-9 on edellisen isoveli, joka käy kaikkeen petokalojen kalastukseen hyvällä siimakapasiteetillä.  
  • SALMON #9-11– Tämä on ulkonäöltään kelaperheen pienempien kaltainen, mutta on varustettu jykevämmällä jarrujärjestelmällä, joka on sekä vesitiivis että tehokkaampi. Jarrukoneisto on suojattu O-renkainen taakse ja tämäkin kela on varustettu suljetulla ulkokehällä, etteivät ohuemmat monofiiliset juoksusiimat pääse aiheuttamaan murheita. Kelan tilavuus riittää käytettäväksi painavampienkin Hybrid runkojen kanssa, joten siimatilavuutta riittää.
Luokka

Black #3-5, Black #4-6, Brown #4-6, Black #7-9, Green #7-9, Black #9-11