Vision Meri Perhosiima

98,00 

Tuotetunnus (SKU): 472 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vision Meri perhosiimat ovat rannikkokalastukseen suunniteltu wf-siimoja, joita löytyy yhteensä neljässä eri uppoamis vaihtoehdossa. SloMo eli slow intermediate on meritaimenen rannikkokalastajien yleisimmin käyttämä heittosiiman uppoamisnopeus ja se halkoo juuri sopivasti aaltoja sekä uittaa perhojasi hieman pintakalvon alla. Fast Inter on hieman nopeammin uppoava malli ja se soveltuu erinomaisesti syvempien rantojen kalastukseen kuten yleissiimaksi veneeseen meritaimenta jahdatessa.

 

Meri- sarjan siimat on valmistettu Visionin DuraSlim™ pinnoitteella, joka tekee siimoista etenkin juoksusiiman osalta entistä ohuempia ilman ongelmia keston kanssa. Siimojen erittäin vähän joustava ydin auttaa havaitsemaan tärpit paremmin ja se myös siirtää heittoenergian siiman läpi paljon perinteisillä ytimillä varustettuja verrokkeja tehokkaammin.  Siiman molemmissa päissä on laadukkaat ja pienet tehdas loopit, joten perukkeiden vaihto ja pohjasiimaan kiinnitys on vaivatonta.

Luokka

WF6/15g Float To SloMo tip, WF7/17g Float To SloMo tip, WF8/19g Float To SloMo tip, WF6/15g SloMo, WF7/17g SloMo, WF8/19g SloMo, WF7/17g Fast Inter, WF8/19g Fast Inter, WF9/21g Fast Inter, WF7/17g FAst Inter to Sink3 tip, WF8/19g FAst Inter to Sink3 tip, WF9/21g FAst Inter to Sink3 tip