Vision Musta kahluukengät Michelin kumipohjalla

239,00 

Tuotetunnus (SKU): 632 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Vision Musta Michelin on kevyt moderni kahluukenkä, jossa on käytetty TPU vahvistuksia. TPU eli termoplastinen polyuretaani vahvistukset on sijoitettu kengässä alueille, jotka altistuvat eniten kulutukselle, mutta eivät silti tee kengistä raskaita. Kulutuskestävyyden lisäämiseksi kengän tikkaukset ovat sijoitettuna omiin uurteisiinsa ja EVA välipohja ja kengän kärjen vahvike on tikattu kengän yläosaan. Kengän kärjen vahvike on lisäksi rakennettu kiinteäksi osaksi kengän ulkopohjaa, joka estää sen irtoamisen pohjasta.

Kahluukengän pohja on suunniteltu yhdessä maailmankuulun rengasvalmistaja Michelinin kanssa. Pohjan kuvioinnissa on käytetty inspiraationa Michelinin LTX A/S renkaan kuviota, kuitenkin kahlaukseen sopivammaksi muutettuna. Pohjan keskiosan kuviointi takaa hyvän pidon ja vakauden epätasaisilla kivillä ja reunojen agressiivinen kuviointi takaa hyvän pidon rinteissä ja mutaisilla poluilla.

Pohjan materiaalina käytetty kumi on yhdistelmä Off road- ja Skandinaavisten talvirenkaiden kumimateriaaleja, jotka ovat suunniteltu pitämään erityisen hyvin kivisellä pinnalla. Pehmeä pohjamateriaali mukautuu epätasaisiin pintoihin hyvin ja tarrautuu sitä paremmin mitä voimakkaammin pohjaa painetaan pintaa vasten.

Äärimmäisen liukkaita ja limaisia pintoja varten pohjan kuviointiin on sijoitettu paikat Vision Tungsten nastoille, joilla pitoa voidaan lisätä entisestään.

 

  • Michelin pohja ja pohjaan kiinteästi rakennettu kärkivahvike
  • TPU vahvike
  • Uurteisiin sijoitetut tikkaukset kestävyyttä lisäämään
  • Kevyt
  • Pohjaan valmiiksi sijoitetut paikat nastoille
Koko

42, 43, 44, 45

Saatat myös pitää...