Ale!

Vision ONKI perhovapa

249,00 395,00 

Tuotetunnus (SKU): 580 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Perhovavat kehittyvät huimaa vauhtia, on melkein mahdotonta tietää minkä hintaluokan vapa on kyseessä, mikäli ei tiedä hintagategoriaa. Vision ONKI perhovapa on juuri tälläinen moderni uutuus perhovapa. Uskomattoman kevyt, moderni keskinopea toiminto, laadukkaat komponentit ja viimeistelty ulkoasu.

Kuitenkin tärkeimpänä on vavan toiminto ja tuntuma, se on ONKI vavassa poikkeuksellisen hyvä! Uusi laaja Onki perhovapaperheemme sisältää 11 huolella kehitettyä keskitoimista vapamallia, joilla pitäisi pärjätä useimmissa tilanteissa riippumatta siitä kalastatko purolla, joella vai seisovan veden kohteessa.

Pohjautuen pitkään historiaamme 3Zone ja Nite/Nite Catapult kaltaisten klassikkosarjojen kanssa, näissä korkealaatuisissa neliosasissa Koreassa tehdyissä vavoissa on vihreänoliivi aihio hiilenharmailla merkinnöillä.

Korealaisen high-modulus hiilikuidun (40tn) laatu on jotain sellaista, jota odottaisit löytäväsi vasta paljon kalliimmista vavoista. Sen käyttö mahdollisti sen, että pystyimme kehittämään erittäin kevyitä ja tunnokkaita vapoja. Vapojen muutkin komponentit ovat korkealaatuisia. Esimerkiksi kahvoissa on kapea kumi/korkki vahvistukset niiden kestävyyden varmistamiseksi.

Näiden vapojen kanssa rahasi ovat todellakin hyvin sijoitettuja.

  • keskinopea toiminta
  • kevyt ja herkkä
  • neliosainen
  • korealaista high-modulus hiilikuitua(40 tn)
  • vihreänoliivi aihio hiilenharmailla merkinnöillä.

Erotu eduksesi ONKI vavalla!

Pituus ja luokka

9` #5, 9` #6, 9` #7, DH 11` #7, DH 15` #10

Saatat myös pitää...