Vision XLV Custom perhokelat

239,00 319,00 

Tuotetunnus (SKU): 593 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Räätälöidyt versiot XLV-keloista, jotka sopivat erilaisiin kalastustyyleihin parhaalla mahdollisella tavalla.

NYMPH # 4-5:ssä on asianmukainen levyjarru, suurikokoinen muotoilu ja EVA-kahva, joka tarjoaa vankan pidon myös märissä olosuhteissa. Kaikki liikkuvat osat on voideltu SKF:n vedenkestävällä laakerirasvalla. Nymph-kela on kapea ja siinä on erittäin laaja kehä nopeaan siiman kelaukseen. Siinä on koko rungon reunus, joka estää ohuita nymfi-siimoja kulkeutumaan vääriin paikkoihin ja aiheuttamaan tukoksia. Jarru on suunniteltu kevyempiä tipettejä varten ja se on erittäin pehmeä. Siinä on myös 360 asteen säätö.

NYMPH & DRY #5-6 Erittäin kapealla ja erittäin laajalla puolalla varustettu kela nymfi- ja pintaperho kalastajalle. Laajan puolan ansiosta voit kelata nopeasti löysät siimat sisään. Pehmeä jarru on ylivoimainen ohuille tipeteille. Mattamusta ulkonäkö ei peloittele kaloja ja näyttää tyylikkäälle.

KUST #7-8 -rulla perustuu 7/8 XLV-kelaan, mutta siinä on suurempikokoinen heraldinen v-kehys. Hopeinen väri ja siniset yksityiskohdat sopivat kauniisti Kust- ja Merisuola vapoihin.

MAMA #8-9:ssä on asianmukainen levyjarru, laaja puola ja EVA-kahva, joka tarjoaa vankan pidon myös märissä olosuhteissa. Kaikki liikkuvat osat on voideltu SKF: n vedenkestävällä laakerirasvalla. Mama-kela erottuu punaisella värillä ja mustilla yksityiskohdillaan joukosta.  Se sopii täydellisesti kaikkiin hauki- ja petokala vapoihimme. Jarru on tarpeeksi tehokas merikalastukseen rannalta käsin ja kesyttää pohjoiset saalistajat helposti.

XLV SWITCH #8-9 kulki anodisointilinjan läpi ja tuli harmaana mustilla yksityiskohdilla. Täydellinen väriyhdistelmä Custom-sarjan vapoihin. Switch on täydellinen valinta nykyaikaisiin switch-vapoihin.  Kelan paino on tehty tasapainottamaan 11 ’- 12’6 ” Switch-vavat täydellisesti. Switchillä on asianmukainen levyjarru, laaja puola ja EVA-kahva, joka tarjoaa vankan pidon myös märissä olosuhteissa. Kaikki liikkuvat osat on voideltu SKF: n vedenkestävällä laakerirasvalla.

LOHI #9-10-kela on tukevampi ja painavampi lisä XLV-perheeseen. Se on oivallinen valinta yli 13′ vavoille, ja sen jarrujärjestelmä pystyy käsittelemään kaikkia anadromisia kalalajeja. Korroosionkestävän rakenteensa ansiosta se on edullisempi vaihtoehto myös suolavesi käyttöön. Kapasiteetti on riittävä raskaille ampupääsiimoille tai 10 – 12 SW-siimoille, reilun bäkkärimäärän kera. Lohe:lla on asianmukainen levyjarru, Laaja puola ja EVA-kahva, joka tarjoaa vankan pidon myös märissä olosuhteissa. Kaikki liikkuvat osat on voideltu SKF: n vedenkestävällä laakerirasvalla.

Koko ja malli

XLV Nymph #4/5, XLV Nymph #5/6, XLV Switch #8/9, XLV Lohi #9/10

Saatat myös pitää...