Ale!

Vision Rio Vanda Aurinkolasit

35,00 110,00 

Tuotetunnus (SKU): 1448 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vision Rio Vanda -aurinkolaseissa on laadukkaat triasetaatti-linssit. Ne antavat 100% suojan UVA-, UVB- ja UVC-säteilyltä. Linssit ovat polarisoivat ja poistavat tehokkaasti heijastuksen vedenpinnalta. Linssien pinta on viimeistelty kovaksi, jotta ne naarmuuntuisivat mahdollisimman vähän. Linsseissä on kaikki optiset ominaisuudet, joita tarvitaan hyviltä kalastuslaseilta.

  • Ruskea: Erinomainen yleislinssi. Tuottaa hyvän kontrastin tavallisessa kesäsäässä ja kirkkaissa olosuhteissa.
  • Keltainen: Nämä linssit ovat parhaimmillaan huonossa valaistuksessa. Paras valinta pilviselle säälle, iltoihin ja aamuihin ja pusikkoisille joille.
  • Meripihka (amber): Nämä linssit ovat parhaimmillaan huonossa valaistuksessa. Paras valinta pilviselle säälle, iltoihin ja aamuihin ja pusikkoisille joille.
  • Fotokromaattiset linssit: Soveltuvat hyvin kaikkiin olosuhteisiin heikosta valonmäärästä kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Fotokromaattiset linssit tummentuvat automaattisesti altistuessaan UV-säteilylle. Kun linssit eivät ole altistuneet auringonvalolle ne ovat melko kirkkaat ja tummenevat lineaarisesti valon määrän lisääntyessä. HUOM: Fotokromaattiset linssit eivät ole paras valinta autoiluun, koska UV-valo ei läpäise kunnolla auton tuulilasia ja linssit eivät tummu tarpeeksi kovassa auringonpaisteessa.
Linssin väri

Ruskea, Keltainen, Amber, Fotokromaattinen linssi